Volimo prirodno web trgovina za zdraviju svakodnevnicu

volimo prirodno web trgovina za zdraviju svakodnevnicu
Volimo prirodno web trgovina za zdraviju svakodnevnicu

Ukoliko vodite računa o svojoj koži, kosi i cijelom tijelu, volite sebe i želite pronaći proizvode koji su potpuno prirodni i nemaju kontraindikacije zbog agresivnosti hemijskog sastava – Volimo Prirodno online shop pravi je izbor za vas.

Raznovrstan asortiman

Ova web trgovina, od 2019. godine gradi i neprestano se trudi da proširuje svoj asortiman kako bi svako od vas pronašao nešto za sebe. U prilog tome ide veliki broj različitih proizvoda koje web shop Volimo Prirodno, za vas nudi. U njihovoj trgovini možete pronaći veliki izbormaterijala za homemade izradu kozmetike ili napraviti nabavku za svoj mali biznis jer u asortimanu imaju i razne vrste ambalaže za kozmetiku i farmaciju.

Vaša online korpa čeka da u nju ubacite

”Naš cilj je našim kupcima ponuditi kvalitetan i širok asortiman sirovina, poluproizvoda i gotovih proizvoda.  Naš tim redovno radi na edukaciji i usavršavanju, također svim našim kupcima dajemo puno podršku i savjetovanje prilikom izrade kozmetičkih preparata”, ističu iz web trgovine Volimo Prirodno.

Za potpunu sliku asortimana prirodnih proizvoda web shopa Volimo Prirodno, morat ćete ih posjetiti i uvjeriti se sami šta zapravo sve oni nude. Mi smo za ovu priliku izdvojili samo neke od najfrekventnijih proizvoda. Na njihovoj stranici, u odjeljku Blog možete pronaći i dosta korisnih savjeta ili informacija o proizvodima i njihovoj upotrebi i nastanku.

Biljna ulja za njegu kože ili kao dodatak prehrani

Biljna ulja po svom sastavu su zapravo esteri masnih kiselina. Ukoliko niste znali, neke od njih neophodne su našem organizmu. Zbog toga, kako bismo organizmu pomogli i olakšali svakodnevne procese, unosimo biljna ulja, kako u prehrani, tako ih i kao ljekovite tvari koristimo u kozmetičke svrhe.

Biljna ulja njeguju i hrane kožu. Za biljna ulja koja koristimo u njezi kože (a pogotovo u prehrani!) bitno je da su nerafinirana i hladno prešana, kako bi sačuvala sve svoje vrijedne sastojke: jednostavne i složene nezasićene masne kiseline, vitamine, lecitin, flavonoide i arome.

Trgovina Volimo Prirodno u svom asortimanu biljnih ulja nudi:

  • Organska i hladno tiještena ulja
  • Rafinirana ulja i
  • Macerati

Eterična ulja

Eterična ili esencijalna ulja u svojoj osnovi suštinski se razlikuju od biljnih ulja iako im je etiketa „ulja“ dodijeljena nazivom. Ona se uglavnom dobivaju iz biljnog materijala, najčešće procesom destilacije. Njihova glavna karakteristika je miris koji djeluje na raspoloženje i emocije, svojim smirujućim dejstvom na nos kao organ čula mirisa. Također, svako ulje ima svoju energiju, kojom možemo djelovati na ljudsko energetsko polje.

Mnogo je načina na koje se eterična ulja zapravo koriste. Možete ih upotrijebiti inhalacijski, dermalno, oralno, vaginalno i rektalno, a pored toga se koriste u kupkama, kozmetici, kuhanju i sl.

Iz asortimana web shopa Volimo Prirodno eterična ulja možete nabaviti ulje cimeta, narandže, limuna, bergamota, komorača, origana, paprene metvice, ylang ylang, smilja, sandala i mnoga druga koja možete pronaći na njihovoj stranici i jednim klikom naručiti dostavu na kućnu adresu.

Dodaci prehrani

Vitaminski i mineralni pripravci još uvijek predstavljaju osnovu dodataka prehrani kada je očuvanje zdravlja u pitanju . Današnji stil i tempo života sa sobom nosi veliki rizik za nastanak suptilnih, subkliničkih nedostataka. U vezi s tim, poboljšanje prehrane i tek nakon toga odabir kvalitetnog dodatka prehrani, primarni je savjet stručnjaka.

Dobar dodatak prehrani koji sadrži sve potrebne nutrijente u adekvatnim dozama korisna je pomoć kod prevencije nedostataka i poboljšanja prehrane, a istraživanja su pokazala da najviše koristi hroničnim bolesnicima i osobama starije dobi koje po dobnoj kategoriji imaju spadaju u rizičnu skupinu za mnoga oboljenja.

Pronađite nešto za sebe već danas!

Sve proizvode web shopaVolimo Prirodno možete pronaći u njihovoj online prodavnici i iz udobnosti svog doma, jednim klikom naručiti dostavu na kućnu adresu. Dostavu proizvoda vrše putem brze pošte u sve gradove Bosne i Hercegovine, a rok isporuke je nevjerovatnih 48 sati.

Ako želite da primate e-mail svaki puta kada iz kompanije Volimo Prirodno naprave neku specijalnu ponudu za svoje kupce, kao i informacije o popustima, registrujte se ifree pretplatom na njihov newsletterostanite informisani.

Volim prirodno doo,svoja vrata svakodnevno otvara na adresi Kočine bb, 88000 Mostar za kupce koji ipak vole da eterično ulje pomirišu prije kupovine ili da umjesto 48 sati, sve svoje omiljene proizvode u rukama imaju odmah.

Sve dodatne informacije možete dobiti na brojeve telefona:

  • 061 683 493
  • 061 683 493 (Viber broj)

kao i na mail: info@volimoprirodno.net. Pratiti ih možete i na društvenim mrežama Facebook, Twitter i Instagram.

Možda vas zanima

Šta Je MSM – Ljepota Iznutra

Metilsulfonilmetan (MSM) predstavlja organski oblik sumpora presudan za funkciju i strukturu tijela. MSM dodaci dobiveni iz biljaka poput voća, povrća, žitarica, kao i mlijeka,...

Travnik/ Iako je posjeta pijaci danas slabija, štandovi s...

Nove mjere, niske temperature i manjak novca u džepu, rezultirali su i danas slabom posjetom na Zelenoj pijaci u Travniku, piše travnik.ba Do kupaca je...

Drugi čitaju

Travnik Kratka historija – 150 godina glavni grad...

Travnik Kratka historija - Najbolje geografsko određenje ove varoši i čaršije pripisuje se znamenitom glumcu travničkoga porijekla Josipu Pejakoviću koji primjećuje da se Sarajevo,...

Preminula je Mia Čuturić

Tužnog srca javljamo cjelokupnoj rodbini, prijateljima i znancima žalosnu vijest da nam je neprežaljena MIA (IVAN) ČUTURIĆ 2014.-2024. Preminula dana 06.02.2024. godine u 10....

Katakombe Jajce

Katakombe u Jajcu će vas vratiti 600 godina unazad Katakombe Jajce možda nisu  poput onih u Rimu, jer su one u Rimu iz 2. i...

Travnik broj stanovnika

U Travniku je posljednji popis stanovništva bio 2013. godine, tako da vam u ovom tekstu donosimo upravo podatke Travnik broj stanovnika na osnovu tog...

Sulejmanija Šarena džamija Travnik

Sulejmanija Šarena džamija je vezana je za urbani razvoj grada i imena značajnih vakifa, od kojih su dva nosila vezirsku titulu. Na mjestu Šarene džamije...

Popularne znamenitosti u Travniku

Popularne znamenitosti u Travniku se moraju posjetiti. Uvjerite se u kulturu, tradiciju i historiju vezirskog grada smještenog u srcu Bosne. Među popularne znamenitosti u...

Najbolji Kineski Sajtovi Za Online Kupovinu

Veliki broj sajtova izgleda kao da je isti, svaka firma nudi sličnu robu, ali koji su najbolji kineski sajtovi za online kupovinu?