12.3 C
Travnik

VIJESTI DANA / Posjeta Bolnici, konstituirajuća sjednica, poziv za pomoć…

Vijesti dana u Travniku…

Delegacija Rijaseta Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini upriličila je posjetu Javnoj ustanovi Bolnica Travnik. Tokom iste razgovarano je o konkretnim planiranim projektima ove javne ustanove, te mogućnostima Rijaseta da se uključi u njihovu realizaciju.

Za srijedu je zakazana KONSTITUIRAJUĆA sjednica Općinskog vijeća Travnik, koja počinje u 10ºº sati u Centru za kulturu. Na dnevnom redu je dvadeset tačaka, među kojima je i Podnošenje izvještaja o verificiranim mandatima vijećnicima u Općinskom vijeću Travnik, Davanje i potpisivanje svečane zakletve, kao i Prijedlog Odluke o imenovanju vršitelja dužnosti načelnika Općine Travnik.

Kako je objavljeno na Facebook stranici Humanitarnog Udruzenja “ Sreca za sve “ Travnik imate priliku pomoći u njihovom radu. “Djeca imaju napredka ali svakako da bismo trebali povećati broj časova kako bi djeca sedmično bar jednom došla na termin kod logopedice. Trenutno nam je najviše potrebna pomoć kako bismo izmirili troskove prema stručnom timu u daljem periodu“, stoji u objavi. Ukoliko želite da pomognete ovim posebnim malim bićima da uspijuo bezbijediti još veći edukativni tim možete to uraditi na broj žiro računa koji smo objavili na travnik.ba.

https://www.facebook.com/Kanal6HD/posts/3568464596606295
- Oglašavanje -
0 0 Glasovi
Ocjena članka
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare

Možda vas zanima