11.8 C
Travnik

Pomozite rad humanitarnog Udruženja “Srce za sve”

Kako je objavljeno na Faceboo stranici Humanitarnog Udruzenja “ Sreca za sve “ Travnik imate priliku pomoći u njihovom radu…

Naime, rad u ndividualnim terminima, koji imaju za cilj da se po dva školska časa njihova logopedica posveti djeci, itekako su korisna.

Djeca imaju napredka ali svakako da bismo trebali povećati broj časova kako bi djeca sedmično bar jednom došla na termin kod logopedice. Napominjemo da su usluge logopeda, socijalnog pedagoga i psihologa besplatne za naše članove. Trenutno nam je najviše potrebna pomoć kako bismo izmirili troskove prema stručnom timu u daljem periodu“, stoji u objavi.

Ukoliko želite da pomognete ovim posebnim malim bićima da uspijuobezbijediti još veći edukativni tim možete to uraditi na broj žiro računa :

IBAN BA39 3386 7022 4035 2380

SWIFT: UNCRBA 22

3386702240352380

- Oglašavanje -

1 komentar

0 0 Glasovi
Ocjena članka
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
1 Kometar
S najviše glasova
Najnovije Najsstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
trackback

[…] Kako je objavljeno na Facebook stranici Humanitarnog Udruzenja “ Sreca za sve “ Travnik imate priliku pomoći u njihovom radu. “Djeca imaju napredka ali svakako da bismo trebali povećati broj časova kako bi djeca sedmično bar jednom došla na termin kod logopedice. Trenutno nam je najviše potrebna pomoć kako bismo izmirili troskove prema stručnom timu u daljem periodu“, stoji u objavi. Ukoliko želite da pomognete ovim posebnim malim bićima da uspijuo bezbijediti još veći edukativni tim možete to uraditi na broj žiro računa koji smo objavili na travnik.ba. […]

Možda vas zanima