Nermin Bašić – svjetsko a naše

Nermin Bašić – Životni i profesionalni put Nermina Bašića potvrđuje izreku “svjetsko a naše”.

Kroz njegovu kratku biografiju mogu se uvidjeti svi njegovi kvaliteti, znanje, napredovanje i iskustvo…

Ako ste ljubitelj nogometa i želite da gledate uživo prenose na internetu posjetite korner.ba

Više od četrnest godina radnog iskustva u nogometu na trenerskoj poziciji, uključujudi petnaest godina nogometaške karijere u klubovima: BSV Heidenoldendorf / Njemačka / (pred pioniri, Bambini); Arminia Bielefeld / Njemačka / Prva Bundesliga (pioniri); NK Travnik / BiH / (kadet, junior, senior); FK Olimpik / BH / Senior; FK Vitez (BiH) Senior. Prestao igrati u 22 godini, jer
je imao tešku povredu. Jedan je od najmlađih UEFA PRO trenera u Evropi, kao i najmlađi nogometni trener s UEFA profesionalnom licencom u Bosni i Hercegovini.

U trenutnoj trenerskoj karijeri radio u Premier ligi Bosne i Hercegovine, drugoj ligi, prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine, kao i u omladinskoj Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Radio kao Koordinator omladinskog pogona, zatim i kao pomodni trener seniorske momčadi, izrada video analiza I skautinga za seniorski pogon kao i šef stručnog štaba u seniorskom pogonu i edukator trenerima. Radno iskustvo i inostranstvu 1 I 2 LIGI Slovenije kao glavni tener.

Redovna edukacija po cijelom svjijetu pradenje trendova nogometa svakodevno.
U dva kluba imao je menadžerski ugovor gdje sam imao zadatak uspostaviti cjelokupan sistem i filozofiju rada u cijelom klupu, kompletan plan i realizacija plana. Medžunarodno iskustvo.

Nermin Bašić - svjetsko a naše
Nermin Bašić - svjetsko a naše 8

OVDJE imate priliku pogledati i video sa youtube kanala Nermina Bašića.

Tačni i precizni rezultati uživo nalaze se na nogometnom portalu korner.ba

- Oglašavanje -

Možda vas zanima

spot_img