ZIMSKI UŽITCI NA VLAŠIĆU –made in BiH: “SUPER RASPUST I ODMOR ZA MALU I VELIKU RAJU”

Super ponude zimovanja na Vlašiću u renomiranim i zdravstveno sigurnim za boravak hotelima: Sunce, Pahuljica, Blanca resort & spa, turističkom resortu Oaza Mira… sa jedinstveno osmišljenim pogodnostima.

Zdravi dječiji osmijesi u sniježnoj igri su nam dali motiv da kreiramo posebne popuste za porodice gdje je jedno dijete do 12.g. GRATIS u pratnji sa odraslima uz GRATIS poludnevne ski-karte za baby ski-lift i popuste od 50% na korištenje klizališta i najam ski-opreme.

Naravno, besplatno korištenje wellness zona hotela su opuštajući trenutci za sve nakon skijanja, planinske avanture ili šetnje na čistom planinskom zraku.

Ustvari, mislili smo na sve za bijeg iz svakodnevnice i tmurnih smogom zagađenih gradova.

Period ponude je od 03.01 – 31.03.2021.

Dobro došli na Vlašić!

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je slika1.jpg

Super ponude zimovanja u renomiranim hotelima na jednoj od najljepših BiH planina. Ponude su koncipirane sa individualnim prevozom. Usluge su na bazi polupansiona, a u  resortu Oaza Mira možete boraviti u villama (vikendicama) na principu najma po veoma povoljnim cijenama.

Cijena polupansiona po danu i osobi su različite zavisno od hotela i termina boravka (od 75,00 KM do 160,00 KM po danu i osobi)

U cijenu je uključeno:

Ishrana na bazi polupansiona (doručak i večera), besplatan parking i wi fi, korištenje wellnessa (zatvoren bazen i sauna), gratis poludnevne ski- karta na baby ski-liftu, 50% popusta na najam ski-opreme, 50% popusta na usluge klizališta u sklopu hotela Sunce za sve hotele.

Program je sa posebnim popustima za djecu uz dvije odrasle osobe gdje je prvo dijete do 12.g. je GRATIS i drugo dijete do 3.g., a od 3 do 12.g. ima 50% popusta. Ostale kombinacije popusta i doplata je na UPIT.

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je slika2.jpg

Više o specijalnim ponudama zimovanja možete pogledati klikom na LINK.

Za više informacija i rezervacije pozovite Santours na 030 511 910 ili pošaljite upit na [email protected] ili putem facebook-a  LINK 

 Tvoja Santours turistička agencija!

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je slika3.jpg

Putovati znači živjeti.

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je slika4.jpg

Dobro došli na Vlašić, planinu koja ima dušu !

- Oglašavanje -
0 0 Glasovi
Ocjena članka
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare

Možda vas zanima

spot_img