(VIDEO) U Travniku održan 5. Poslovni forum Evropskog pokreta

Evropski pokret u BiH povodom 15-te godišnjice  osnivanja i rada u Travniku je organizovao „5. Poslovni forum Evropskog pokreta“.

Ovo je bila prilika da se govori između ostalog o mogućnosti budućih ekonomskih odnosa država regiona, koronavirusu i poslovnom sektoru, te o tome koliko se domaća privreda prilagodila novonastalim uslovima. 

Kako je kazao Predrag Praštalo, predsjednik Evropskogpokreta u BIH, iuzija je očekivati da EU i cijeli svijet u velikoj krizi pandemije zanemari svoje probleme koji su ih snašli  i posveti se Bosni i Hrcegovini i baviti se njome, dakle neophodno je prije svega što prije započeti unutrašnji dijalog između političara.

(VIDEO) U Travniku održan 5. Poslovni forum Evropskog pokreta
(VIDEO) U Travniku održan 5. Poslovni forum Evropskog pokreta 2

Po prvi put zvanično je u Srednjobsanskom kantonu i Travniku, po preuzimanju mandata u julu, boravio ambasador Slvenije u BiH, koji je ovom prilikom kazao da želi posjetit što više gradova u BiH, razgovarati sa čelnicima, privrednicima i građanima s ciljem unapređenja i podrške reformama i poboljšanju života…

5. Poslovni forum Evropskog pokreta održan je uz podršku Vlade kantona i Općine Travnik na Univerzitetu u Travniku. Podsjetimo i da  Evropski pokret u BiH i Vlada SBK naredne godine obilježavaju 10-tu uspješnu godišnjicu poslovanja.

Opširnije pogledajte OVDJE

- Oglašavanje -
0 0 Glasovi
Ocjena članka
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare

Možda vas zanima

spot_img