(VIDEO) Pročitajte najaktuelnije vijesti iz Travnika

Najaktuelnije vijesti iz Travnika pročitajte u nastavku…

U prostorijama JKP Bašbunar Travnik danas je održan sastanak predsjednika Savjeta MZ Kalibunar i rukovodstva tog preduzeća na čelu sa direktorom Abidom Drobom. Tema sastanka između ostalog, bile su i raspored mjesta za kontenjere u ulici Derviš Ef. Korkuta, uspostava smetljarnika u stambenim zgradama te Instalacija korpi za smeće u parkovima. Sastanak protekao u dobroj i konstruktivnoj atmosferi, doneseni Zaključci će nakon usaglašenja Zapisnika biti dostupni javnosti.

Direktorica inBox festa, Anela Križanac uručila je, načelniku Općine Travnik Kenanu Dautoviću, zahvalnicu za podršku u organizaciji prvog regionalnog festivala monodrame, koji je održan u periodu od 16. do 19. oktobra u Travniku – Nova Bila. Na sastanku smo razgovarali i o organizaciji festivala u 2022. godini koji će Općina, na veliko zadovoljstvo, ponovo podržati, kazao je Dautović.

Na stranici Općine Travnik objavljen je Javni poziv za izbor organa mjesne zajednice Maline. Kako je najavljeno, izbor će biti održan u nedjelju u terminu od 17:30 do 18:30 te u utorak u vremenu od 17:19 sati.

Video pogledajte OVDJE.

- Oglašavanje -
0 0 Glasovi
Ocjena članka
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare

Možda vas zanima

spot_img