(VIDEO) Ovo su najaktuelnije vijesti danas iz Travnika i SBK

U nastavku pročitajte i pogledajte najaktuelnije vijesti iz Travnika i Srednjobosanskog kantona.

Danas je u Busovači održan zajednički sastanak načelnika Općina Srednjobosanskog kantona na kojem se razgovaralo o zajedničkim aktivnostima u narednom periodu. Naime, na današnjem sastanku dogovoreno je da načelnici ubuduće aktivnije surađuju i zajedno rješavaju problematiku koja se tiče svih lokalnih zajednica u kantonu. Također, dogovoreno je i da se da se sastanci ovog tipa češće održavaju.

Za sutra je zakazana Javna rasprava o ocjeni Studije uticaja na okoliš za  projekat izgradnje Regionalnog vodovoda “Plava voda”. Na istu su pozvani stanovnici Travnika, Novog Travnika, Viteza, Busovače i Grada Zenica. Javna rasprava će biti održana u Velikoj sali Općine Travnik sa početkom u 11.00 sati.

Premijer Srednjobosanskog kantona Tahir Lendo primio je predstavnike Karate kluba „Travnik GS-TMT“, s takmičarima. U posjetu premijeru stigli su takmičari koji su ostvarili izuzetne rezultate na posljednjem prvenstvu Bosne i Hercegovine za djecu, gdje je učestvovalo 90 klubova s prostora cijele države. Karate klub „Travnik GS-TMT“ ubjedljivo je osvojio prvo mjesto. Travnik je bogatiji za osam državnih prvaka, dva viceprvaka i pet bronzanih medalja.

Video pogledajte OVDJE.

- Oglašavanje -
0 0 Glasovi
Ocjena članka
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare

Možda vas zanima

spot_img