(VIDEO) Najaktuelnije vijesti iz Travnika i Srednjobosanskog kantona

U nastavku pročitajte najaktuelnije vijesti iz Travnika i Srednjobosanskog kantona…

Vlašić će i ove godine biti centar zabave, druženja, muzičkih dešavanja i  sportskih aktivnosti, naglašeno je na radnom sastanku koji je održan u Ministarstvu privrede SBK. Budući da samo otvaranje zimske sezone i popularno „šankanje“ okupe veliki broj ljudi, istaknuta je važnost poštivanja protokola vezanih  za koronavirus. Ministarstvo privrede Srednjobosanskog kantona će i u narednom vremenskom periodu biti partner i podrška u radu Turističke zajednice Srednjobosanskog kantona.

Poljoprivredni proizvođači iz Novog Travnika koji su upisani u Registar poljoprivrednih gazdinstava i  Registar klijenata, obavezni su prijaviti plan proizvodnje za narednu godinu, najkasnije do 15. novembra tekuće godine.  Prijave se podnose na propisanom obrascu koji se može preuzeti u Centru za pružanje usluga građanima općine, svakog radnog dana od 7,30 do 16 sati.

„Andrić, naš nobelovac“, naziv je svečane akademije koje će sutra biti održana u prostorijama Katoličkog školskog centra „Petar Barbarić“ u Travniku, a u sklopu Andrićevih dana. Akademija je najavljena za 12 sati, a moderatori su Sanja Ledić i Ivona Rajković.

Video pogledajte OVDJE.

- Oglašavanje -
0 0 Glasovi
Ocjena članka
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare

Možda vas zanima

spot_img