(VIDEO) Najaktuelnije vijesti iz Travnik

U nastavku pročitajte i pogledajte najaktuelnije vijesti iz Travnika

Predstavnici Općine Travnik danas su posjetili firme „Lašva drvo“, „HOMAR“ „Pobjeda Tešanj- Livnica Turbe“, „LIF“, „PANAD“ i JUST STAR“.  Naime, posjeta je realizovana u okviru Programa postinvesticione podrške investitorima na prostoru općine Travnik a od strane predstavnika općine Elme Pružan, Bekira Lubića. Cilj je  uspostavljanje saradnje općinske administracije sa privrednim sektorom radi poboljšanja poslovnog okruženja i podsticanja lokalnog ekonomskog razvoja.

U prostorijama škole na Babanovcu, koja nije u funkciji, bit će smještena ambulanta, kazao je v.d direktora Doma zdravlja Travnik, Sakib Meštrovac. Radi se o ambulanti koja će biti aktivna u toku zimske sezone. Meštovac je naveo da se razmišlja i o tome da pomenuta Ambulanta na Babanovcu, zbog velikog broja turista bude aktivna stalno ali to zavisi od drugih institucija…

“Predstava “Državni lopov” Studio teatra Zenica biti će izvedena sutra u okviru kulturne manifestacije “Andrićevi dani”. Predstava će biti odigrana u Hrvatskom kazalištu Travnik u Jankovićima sa početkom u 19 sati i 30 minuta.

Video pogledajte OVDJE.

- Oglašavanje -
0 0 Glasovi
Ocjena članka
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare

Možda vas zanima

spot_img