18.8 C
Travnik

U Travnik ponovo stiže bosanskohercegovački bend “Divanhana”

U sklopu aktivnosti JU “Centar za kulturu općine Travnik” i programa “10 za 50”, u Travnik ponovo stiže bosanskohercegovački bend, “Divanhana”, piše portal Travnik.ba

Već uveliko poznati travničkoj publici, “Divanhana” će održati koncert 4. novembra, sa početkom u 19:00h, u velikoj sali Centra.

Centar je kreirao ideju sa deset izvođača za pedeset ljudi u publici. Da podsjetimo, radi se o raznovrsnim kulturnim programima za sve ciljane grupe. Ono što je posebno važno, programi su prilagođeni epidemiološkim mjerama, te je u velikoj sali Centra trenutno dozvoljeno 50 mjesta.

JU “Centar za kulturu općine Travnik”, shodno svim epidemiološkim mjerama, uspijeva da kreira bogat i raznovrstan program. Ovo je već drugi dio aktivnosti unutar programa “10 za 50”. Pored bh. benda “Divanhana”, u narednom periodu Travničani će moći pogledati izložbu slika, prisustvovati koncertu klasične muzike, te pogledati pozorišnu predstavu.

Shodno ograničenom broju mjesta za najavljena dešavanja, prijave i razervacije se mogu vršiti svaki radni dan od 8:00 do 22:00h, na broj telefona 030 511 907, ili u inbox (facebook) Centra za kulturu općine Travnik.

- Oglašavanje -

Možda vas zanima