4.8 C
Travnik

U petak u Travniku prezentacija projekta EMPOWER

U petak u 11:00 sati u Hotelu IUT bit će održana prezentacija projekta EMPOWER- Osnaživanje organizacija civilnog društva u socijalnom uključivanju osoba s invaliditetom.

Cilj Info sesije je prezentirati projekt EMPOWER svim zainteresiranim u Bosni i Hercegovini, te razmijeniti iskustva i prikupiti prijedloge od sudionika za kvalitetnu realizaciju projektnih aktivnosti.

Projekt EMPOWER ima za cilj ojačati kapacitete organizacija civilnog društva, povećati njihovo znanje i stručnosti, te omogućiti njihovo aktivno sudjelovanje u javnim raspravama i dijalogu s vlastima, što bi u konačnici trebalo rezultirati i boljim javnim politikama socijalnog uključivanja osoba s invaliditetom.

Projekt EMPOWER financira Europska unija, a sprovodi Caritas Bosne i Hercegovine, zajedno s partnerima: Udrugom roditelja i djece s posebnim potrebama Vedri osmijeh iz Mostara, Udruženjem za uzajamnu pomoć u duševnoj nevolji TK Fenix iz Tuzle, UdrugomProReha iz Sarajeva i Savezom slijepih Republike Srpske. Projekt će trajati 36 mjeseci, do 31.01.2024. godine, a sprovodit će se na području Bihaća, Tuzle, Travnika, Mostara, Trebinja, Banja Luke i Sarajeva.

- Oglašavanje -
0 0 Glasovi
Ocjena članka
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare

Možda vas zanima