TRAVNIK / Obavještenje o izmjeni režima saobraćaja

Obavještavaju se građani općine Travnik da će od 1.1.2021 doći do izmjene režima saobraćaja u užem gradskom području. Izmjena režima se ogleda u sljedećem:

  1. Režim saobraćaja u ulici Bosanska vraća se na period koji je važio prije početka izvođenja radova u ulici Erika Brandisa tj. ponovo se uvodi zabrana saobraćaja u oba smjera u periodu od 18:00 do 24:00, a nedjeljom od 00:00 do 24:00 (navedena zabrana se odnosi na dionicu ulice od Općinskog suda Travnik do restorana Tarabovac).
  2. Režim saobraćaja u ulici Konatur, također se vraća na režim koji je važio prije početka izvođenja radova tj. navedena ulica će biti ulica sa jednosmjernim saobraćajem (dozvoljeni smjer kretanja će biti od ulice Bosanska prema Konaturskoj džamiji).
  3. Također, režim saobraćaja u ulici Hadži Ali-beg Hasapašića se vraća na režim koj je važio prije početka izvođenja radova tj. navedena ulica će biti ulica sa jednosmjernim saobraćajem (dozvoljeni smjer kretanja će biti od Konaturske džamije prema ulici Donja Mahala.

Molimo građane za strpljenje i poštivanje saobraćajne signalizacije.

- Oglašavanje -
0 0 Glasovi
Ocjena članka
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare

Možda vas zanima

spot_img