19.8 C
Travnik

TRAVNIK / Javni poziv za predaju zahtjeva za dodjelu plastenika

Na stranici Općine Travnik objavljen je Javni poziv za predaju zahtjeva za dodjelu plastenika.

Pravo na učešće u Projektu imaju nezaposlene osobe i osobe sa minimalnim primanjem sa područja općine Travnik koje ne posjeduju više od 100 m2 plastenika, a imaju vlastito poljoprivredno zemljište u neposrednoj blizini stambenog objekta u kojem stanuju Pravo na dodjelu plastenika ne mogu ostvariti lica koja su u posljednjie 3 godine ostvarila pravo na donaciju, dodjelu, ili sufinansiranje nabavke plastenika od općine, ministarstava, humanitarnih i drugih organizacija.

Pravo na ucesce nemaju opcinski i Muslim Aid zaposlenici kao ni clanovi njihove uze proodice Obrasci zahtjeva se mogu preuzeti na info–pultu Općine Travnik (šalter sala) i zajedno sa dokumentacijom predati u zatvorenoj koverti na protokol Općine Travnik sa naznakom „Za javni poziv za dodjelu plastenika“.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Službi za razvoj, privredu i vanprivredu Općine Travnik, kancelarija broj 35 ili na broj telefona 030/511-277 lokal 253 svakim radnim danom od 07:00-15:30 sati. Javni poziv ostaje otvoren do 09.10.2020. godine do 15:30 sati.

Nepotpune i neblagovremene prijave se neće uzeti u razmatranje. Više pogledajte OVJDE.

- Oglašavanje -

Možda vas zanima