13.8 C
Travnik

TRAVNIK / Evo na kojim lokacijama vas očekuju radarske kontrole

U jutarnjim satima na dionicama u kotlinama i uz riječne tokove upozoravamo na smanjenu vidljivost, zbog magle. Posebno izdvajamo dionice dolinom rijeka Save, Drine, Sane i Lašve. U područjima sa maglom kolovoz je mjestimično vlažan i klizav, pa savjetujemo maksimalno opreznu vožnju.

Na autoputu A-1 zbog radova na dionici Sarajevo sjever-Podlugovi, saobraća se dvosmjerno, suprotnom trakom od zone radova.

Zbog brojnih odrona i opasnosti od klizišta na magistralnom putu Brod na Drini-GP Hum/Šćepan Polje putnička vozila saobraćaju otežano, dok je za teretna vozila obustavljen saobraćaj.

Na putu Tuzla-Kalesija (zbog radova u tunelu Čaklovići), saobraćaj se obustavlja od 22 do 06 sati i preusmjerava na alternativni pravac preko Dubrava. Tokom dana, putnička vozila iz smjera Tuzle saobraćaju kroz tunel, a iz smjera Kalesije obilaznicom oko tunela. Teretna vozila se i tokom dana usmjeravaju na put preko Dubrava.

Usporeno, zbog radova, saobraća se na magistralnom putu Srebrenik-Orašje (u naselju Ćehaje), na izlazu iz Gruda (na magistralnom putu Grude-Ljubuški), kao i u mjestu Cerovica (na magistralnom putu Stolac-Hutovo).

Na graničnim prelazima zadržavanja su, za sada, kratkotrajna.

Evo na kojim lokacijama vas očekuju radarske kontrole

PS TRAVNIK


08:30 do 10:30 sati Han Bila
11:00 do 13:00 sati Lager
16:30 do 18:30 sati Nova Bila
20:00 do 21:30 sati Pode-Lager
00:00 do 01:30 sati Kalibunar
02:00 do 03:00 sati Donje Putićevo.

- Oglašavanje -
0 0 Glasovi
Ocjena članka
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare

Možda vas zanima