Travnik danas / Lista korisnika pomoći, bojevo gađanje, edukacije…

U nastavku pročitajte najaktuelnije vijesti iz Travnika danas…

Na stranici Općine Travnik objavljena je preliminarna lista korisnika općinske pomoći – dodjela građevinskog materijala za 2020/2021. godinu. Građevinski materijal prema listi, bit će dodijeljen za ukupno 338 osoba. Prigovor je moguće podnijeti u roku od 15 dana od dana objave. Listu pogledajte na Travnik.ba

U skladu sa planskim aktivnostima pripadnika Komande za obuku i doktrinu Oružanih snaga BiH, sa lokacije kasarne „Travnik“, najavljeno je bojevo gađanje za sutra na strelištu Ovčarevo. Bojevo gađanje planirano je u vremenu od 10.00 do 14.00 sati a u toku istog nije dozvoljeno kretanje ljudstva i stoke u zoni poligona. Na prilaznim putevima biti će postavljena signalizacija sa upozorenjima.

U okviru projekta „Inkluzija je pravo i obaveza“ kojeg implementira  Udruženje /Udruga „Osmijeh“ iz Novog Travnika , realizirana je edukacija asistenta i volontera koji rade sa učenicima s poteškoćama u razvoju. Edukacije su realizirane za općinu Bugojno i Novi Travnik a istoj je prisustvovalo 16 asistenata i volontera.”

Video pogledajte OVDJE.

- Oglašavanje -
0 0 Glasovi
Ocjena članka
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare

Možda vas zanima

spot_img