Travničanin oduševio/ Mladi glumac Vedad Babanović u popularnoj TV seriji!

- Advertisement - Travničanin oduševio/ Mladi glumac Vedad Babanović u popularnoj TV seriji!

Kako su saopćili iz JU Centar za kulturu Općine Travnik, Vedad Babanović, mladi i perspektivni glumac Dramskog studija Centra za kulturu, nedavno je izabran na audiciji, gdje je dobio ulogu za popularnu TV seriju “Crno-bijeli svijet”.


Vedad je igrao ulogu dječaka “Mirze”, te prema riječima reditelja Gorana Kulenovića, ostavio duboku impresiju svojim profesionalnim pristupom. Njegov glumački talenat, posvećenost i brza prilagodba na snimanje je oduševila sve koji su bili dio tima na snimanju. Smatraju da je pred mladim Vedadom, ukoliko tako odluči, velika glumačka karijera!

“Zaslugu za Vedada, njegovo predstavljanje Travnika, Bosne i Hercegovine i Dramskog studija Centra za kulturu općine Travnik, dugujemo prvenstveno voditelju Dramskog studija, producentu Oliveru Joviću koji sa njim neprekidno radi već više od godinu i pol dana. Hvala i Vedadovim roditeljima na ukazanom povjerenju,” saopćili su iz Centra i pozvali sve zainteresirane dječake i djevojčice školskog uzrasta da se jave u Centar za kulturu općine Travnik i budu dio sjajnog tima Dramskog studija.

Travničanin oduševio/ Mladi glumac Vedad Babanović u popularnoj TV seriji!

- Oglašavanje -
Travničanin oduševio/ Mladi glumac Vedad Babanović u popularnoj TV seriji!

Preuzimanje sadržaja

Preuzimanje sadržaja je dozvoljeno samo uz dodavanje link na travnik.ba unutar preuzetog članka. Hvala.

Možda vas zanima

Sanja Babić Đulvat – profesorica, pjesnikinja i romanospisateljica

Sanja Babić Đulvat rođena je 26. marta 1965. godine u Travniku. Po zanimaju je profesorica, pjesnikinja i romanospisateljica, piše portal Travnik.ba.

Enver Hadžiabdić- prvak i kao igrač i kao trener!

Enver Hadžiabdić Eki rođen je u u Beogradu 06. novembra 1945. godine, u željezničarskoj porodici koja je često mijenjala mjesto prebivališta.

U HB “Dr. fra Mato Nikolić” veliki broj medicinskog osoblja pozitivan...

Iz Hrvatske bolnice „Dr. fra Mato Nikolić“ Nova Bila upućeno je saopćenje za javnost u kojem stoji da je veliki broj medicinskog...

Danas dženaza Kasimu Novaliću

Jučer je u 67 godini života na Ahiret preselio Kasim Novalić. Dženaza će biti obavljena danas poslije ikindije namaza...