24.8 C
Travnik

Travničanin oduševio/ Mladi glumac Vedad Babanović u popularnoj TV seriji!

Kako su saopćili iz JU Centar za kulturu Općine Travnik, Vedad Babanović, mladi i perspektivni glumac Dramskog studija Centra za kulturu, nedavno je izabran na audiciji, gdje je dobio ulogu za popularnu TV seriju “Crno-bijeli svijet”.


Vedad je igrao ulogu dječaka “Mirze”, te prema riječima reditelja Gorana Kulenovića, ostavio duboku impresiju svojim profesionalnim pristupom. Njegov glumački talenat, posvećenost i brza prilagodba na snimanje je oduševila sve koji su bili dio tima na snimanju. Smatraju da je pred mladim Vedadom, ukoliko tako odluči, velika glumačka karijera!

“Zaslugu za Vedada, njegovo predstavljanje Travnika, Bosne i Hercegovine i Dramskog studija Centra za kulturu općine Travnik, dugujemo prvenstveno voditelju Dramskog studija, producentu Oliveru Joviću koji sa njim neprekidno radi već više od godinu i pol dana. Hvala i Vedadovim roditeljima na ukazanom povjerenju,” saopćili su iz Centra i pozvali sve zainteresirane dječake i djevojčice školskog uzrasta da se jave u Centar za kulturu općine Travnik i budu dio sjajnog tima Dramskog studija.

Travničanin oduševio/ Mladi glumac Vedad Babanović u popularnoj TV seriji!
Travničanin oduševio/ Mladi glumac Vedad Babanović u popularnoj TV seriji! 2

- Oglašavanje -

Možda vas zanima