Saopćenje KO SDP BiH SBK/KSB / Puna podrška kandidatu „Naše travničke priče“ – Harisu Kaniži

Kantonalna organizacija Socijaldemokratske partije BiH Srednjobosanskog kantona uputila je saopćenje za javnost, u kojem je navedeno da punu podršku daju kandidatu „Naše travničke priče“ – Harisu Kaniži, na predstojećim prijevremenim izborima za načelnika Općine Travnik. Saopćenje prenosimo u cijelosti:

Kantonalna organizacija Socijaldemokratske partije BiH Srednjobosanskog kantona na čelu s predsjednikom, Nijaz Helezom, daje punu podršku kandidatu „Naše travničke priče“ – Harisu Kaniži, na predstojećim prijevremenim izborima za načelnika Općine Travnik.

Kaniža, kao mladi, sposobni i dokazani borac za pravdu i građane Bosne i Hercegovine na svim njenim prostorima, zaslužuje podršku svih građana Općine Travnik, ne samo SDP BiH, Naroda i pravde i Naše stranke, koji su ga zvanično podržali, jer je upravo on garant jednakosti svih građana pred organima uprave bez obzira na nacionalnu, vjersku i stranačku pripadnost, što je upravo, do sada, bio jedan od glavnih razloga odlaska iz Travnika – kako građana, tako i uspješnih firmi.

Vrijeme je da se privredi dadne značajniji poticaj, poljoprivrednicima da se pomogne, učenicima obezbjede bolji uslovi nastave, javna preduzeća da kvalitetnije rade ono zbog čega su osnovana, a svi stanovnici Općine Travnik dobiju nadu i vjeru da će Travnik napokon krenuti ka nekoj boljoj budućnosti.

„Naša travnička priča“ je upravo priča o sretnijoj svakoj Travničanki i Travničaninu i to je priča koju trebamo i moramo ispričati u narednu nedjelju, 11.04.2021.godine na biralištima širom Općine Travnik. To je priča prvenstveno o tome kako naša djeca ostaju na ovim prostorima. To je priča koja će se 2022.godine preliti i na druge općine Kantona i učiniti da Srednjobosanski kanton postane u pravom smislu središte Bosne i Hercegovine, a ne, kao do sada, crna rupa Bosne i Hercegovine.
Zato pozivamo sve članove SDP BiH, sve naše simpatizere, i sve one koji iskreno vole Travnik, da u nedjelju pobjede sve strahove, uzmu olovku u svoje ruke i zaokruže jedini pravi izbor – Harisa Kanižu za načelnika Općine Travnik!

- Oglašavanje -
0 0 Glasovi
Ocjena članka
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare

Možda vas zanima

spot_img