21.8 C
Travnik

Rusmir Agačević Rus/ Dirljivi oproštaj od od Marka Didaka

Rusmir Agačević Rus i članovi Pozorišta Travnik oprostili su se od svog velikog prijatelja Marka Didaka.

Mi, članovi Amaterskog pozorišta Travnik duboko smo ozalošćeni odlaskom našeg iznimnog prijatelja Marka Didaka. Nije on bio samo član naše Uprave, nije on samo bio jedan od najzaslužniji sto smo imali sve što nam je bilo potrebno za rad.

Naš dobri drug Skuljo bio je jedini funkcioner koji je s nama putovao na svako naše gostovanje. Uživao je u našim predstavama. Nije mu bilo problem sjesti na konjska kola i s nama se voziti vrletima Vlašića na našim znanim Planinskim pozorišnim stazama. Dolazio je Marko i na naše probe. Znao je gotovo napamet tekstove svih glumaca. Bio je ponosan na sve naše uspjehe. Mi smo ga smatrali članom našeg ansambla. Svojim dobrim raspoloženjem i zaraznim smijehom uvjek nas je sve bodrio.

Marko je bio najvatreniji navijač naše glumačke ekipe. U bilo kojem trenutku mogli smo se osloniti i zatražiti Markovu pomoć. Nikada nikoga od nas nije odbio. Nije se na nas nikada ni mrvicu naljutio ako bi ponekad napravili neke šale na njegov račun. Čak je u tome uživao i znao s nama od srca svim grlom zapjevati… Svi mi članovi našeg Pozorišta poštovali smo našeg Marka Didaka.

Godine su činile svoje, i mi smo se rasuli po cijelom svijetu. Ali u pričama o Pozorištu nikada nismo izostavili našeg Skulju. Mi, koji još jesmo živi i svjedočimo o našim prijateljstvima iznimno smo tužni i dijelimo bol sa svim članovima njegove obitelji. Dragi naš veliki prijatelju, poštovani nas Marko, naš dobri i predobri druže Skuljo počivao u miru Božijem! RUSMIR AGACEVIC

- Oglašavanje -

Možda vas zanima