Prva decenija Telemach-a u BiH: “10 godina zajedno gradimo budućnost Bosne i Hercegovine”

- Advertisement - Prva decenija Telemach-a u BiH: “10 godina zajedno gradimo budućnost Bosne i Hercegovine”

Već 10 godina smo tu. I za sve to vrijemepokrećenas ideja da svakoga dana budemo bolji, kako u servisima koje korisnicima pružamo kroz najbolju tehnologiju, tako i u podršci i posvećenosti zajednici i društvu čiji smo ponosni član…”,ovim riječima svoju prvu deceniju poslovanja u BiH opisuju u Telemach-u, vodećem domaćem provajderu digitalne i analogne kablovske televizije te interneta.

Za prvih deset godina kompanije, bh. građani dobili su mogućnost da surfaju najbržim internetom i uživaju u najkvalitetnijem TV programu, u šta je Telemach uložio 341 milion KM i tako dokazao opredijeljenost ka stalnom rastu i razvoju.

Mreža Telemach-a spojila je 49 općina u BiH, a u domove korisnika stigla je najmodernija oprema – investicija vrijedna 140 miliona KM postavila je temelj revolucionizacije interneta, dolaska superiorne TV platforme koja je promijenila način gledanja televizije, kanala vrhunske rezolucije i hiljade filmskih i serijskih naslova.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa - Prva decenija Telemach-a u BiH: “10 godina zajedno gradimo budućnost Bosne i Hercegovine”

Telemach je kompanija koja širom BiH direktno zapošljava više od 650 ljudi, uz dodatnih preko 300 zaposlenika kod svojih kooperanata. Svi oni dio su porodice koja oživljava modernu tehnologiju, a posebna pažnja posvećena je svakom od članova te familije koji u izazovnim vremenima dobijaju punu podršku.

„Telemach je domaća kompanija i uvijek smo bili oslonac zajednici u kojoj djelujemo, kako u teškim trenucima, poput onih za vrijeme poplava 2014. godine tako i u onim sretnijim, kada smo zajedno bodrili naše košarkaške Zmajeve. Biti dio zajednice znači biti konstantno prisutanzato sa Telemach-om danas slave i mnogobrojne organizacije, udruženja, kulturne manifestacije, festivali, bolnice, sportski klubovi, nacionalne reprezentacije, građani i pojedinci, kojima smo na različite načine pružili pomoć i podršku, u cilju izgradnje ugodnijeg života u lokalnoj zajednici. Posebno se izdvaja podrška Roditeljskoj kući u Sarajevu, Race for the Cure, Hackatonu, takmičenju mladih u poduzetništvu…Za naš 10. rođendanpružićemo Domovima za nezbrinutu djecu u Banja Luci i Zenici osnovne potrepštine i kutak za zabavu…Našim hrabrim vatrogascima u Zapadno-hercegovačkom kantonu, koji su pod kontinuiranim stresom na radnom mjestu, Telemach će pružiti oazu za opuštanjeu vidu digitalnog kutka. U istom tonu nastavljamo i u ostatku slavljeničke godine, implementacijom značajnog broja ovakvih projekata.“rekao je Admir Drinić, Generalni direktor kompanije Telemach.

Iz Telemach-a ističu kako će njihove investicije u rast i razvoj do kraja 2020. godine iznositi 27.3 miliona KMi vjeruju da će i šira zajednicaprepoznati njihovu predanost i volju da iz dana u dan u svemu budu bolji, kako za svoje korisnike i sugrađane, tako iza cijele zajednice.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa - Prva decenija Telemach-a u BiH: “10 godina zajedno gradimo budućnost Bosne i Hercegovine”

Više o prvoj deceniji Telemach-a u BiH saznajte OVDJE

- Oglašavanje -
Prva decenija Telemach-a u BiH: “10 godina zajedno gradimo budućnost Bosne i Hercegovine”

Preuzimanje sadržaja

Preuzimanje sadržaja je dozvoljeno samo uz dodavanje link na travnik.ba unutar preuzetog članka. Hvala.

Možda vas zanima

Božena Volić – učiteljica, književnica

Božena Volić je rođena 27. maja 1949. god u Zagrebu. S porodicom doseljava u Travnik. Osnovnu i srednju...

Travnička šampionska generacija: Snima se dokumentarac o RK “Borac”

Travnička šampionska generacija - U produkciji Fotomedia Travnik i režiji Orhana Ganibegovića u toku je snimanje dokumentarnog filma o šampionskoj generaciji Rukomentnog...

Prim. dr. Emir Abdulović / “Iako iscrpljeni, nećemo dozvoliti kolaps sistema”!

Odluka da sve bolnice u FBiH moraju 30 posto kapaciteta staviti na raspolaganje za oboljele od Covida-19, nije teško pala JU Bolnica...

Preminula Fatima Savić rođ. Pašalić

U 74. godini života preminula je Fatima Savić rođena Pašalić. Dženaza će se obaviti u srijedu poslije ikindije namaza...