8.8 C
Travnik

Porodica Mimić iz Kaknja uputila zahvalu Našem domu u Travniku

Uvijek rado prenosimo pozitivne priče iz naše okoline iako svakim danom istih postaje sve manje i manje.

Na našu adresu od početka pandemije koronavirusa pristigle su mnoge poruke u kojima se ljudi žele zahvaliti zdravstvenim radnicima i ustanovama, kako u Travniku tako i cijelom Srednjobosanskom kantonu. Muka jednog čovjeka rezultirala je zahvalom i spoznajom koliko ustvari ima dobrih ljudi. Upravo jedna takva poruka stigla je i danas.

Tužna pozadina priča i spoznaja o dobrim ljudima opet su se udružile. Pročitajte poruku porodice Mimić iz Kaknja:

Moja supruga Mimic Naila preminula je 14.02.2021. godine u “Našem Domu” u Travniku. Ovom prilikom izražavamo našu duboku zahvalnost cjelokupnom osoblju te ustanove, a posebno: direktorici Merimi, socijalnim radnicima Vanji i Azri, medicinskoj službi na čelu s Eldinom, glavnoj medicinskoj sestri, doktorici Hubijar Sabini, financijskoj službi, tehničkom i ostalom osoblju. Svi su oni uložili dosta truda i napora da osiguraju lakši i lagodniji boravak moje supruge u “Našem Domu”. Od srca im veliko hvala. Porodica Mimić iz Kaknja.

Porodici Mimić izražavamo iskreno saučešće povodom gubitka, a kolektivu Našeg doma Travnik se zahvaljujemo što odgovorno obavljaju svoj posao i što u ovom sivilu izazivaju ovakve reakcije.

- Oglašavanje -
0 0 Glasovi
Ocjena članka
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare

Možda vas zanima