Pohranjivanje i dijeljenje datoteka pomoću File AL Premium i Upstore

Dijeljenje datoteka je danas postalo vrlo važno. Jednostavno ne možete pohraniti svaku datoteku podataka na tvrdi disk, jer vam može biti potrebna bilo gdje. Ako želite pristupiti ličnim podacima s raznih računara i ne želite nositi USB, cijelo vrijeme morate imati pristup datotekama. Zahvaljujući tehnološkom napretku, ljudi mogu prenositi svoje datoteke na sigurniji način. Davatelji usluga poput File AL Premium i Upstore olakšali su to uz minimalne troškove.

File AL Cloud – Najpouzdanija usluga pohranjivanja datoteka

Jedna od pouzdanih usluga mrežne razmjene datoteka koje obećavaju izvrsne usluge je File AL. On pruža pohranu i omogućava korisnicima da dijele još veće datoteke sa svog hostiranog cloud servera za pohranu bilo kome bilo gdje.

Zanimljivo je da možete prenositi, preuzimati, dijeliti ili uređivati ​​bilo koju vrstu datoteke, uključujući video zapise, slike, audio i flash datoteke, ukoliko ne krše zakone o autorskim pravima. Još je neobičnije to što upotreba pružatelja usluga hostinga datoteka, kao što je File AL Premium, eliminira potrebu za pribavljanjem eksternih uređaja za pohranu kao što su tvrdi diskovi i MicroSD kartice.  

Besplatno članstvo u File al ima mnoštvo ograničenja, brzine preuzimanja su ograničene na 70 kb/s, a možete ih preuzeti samo jednu na sat. Besplatna upotreba ne podržava nastavak preuzimanja, što znači da morate ponovo pokrenuti postupak u slučaju bilo kakvog prekida veze. Također morate trpjeti brojne oglase tokom cijelog postupka preuzimanja.

File AL Premium račun

Iako je maksimalna veličina datoteke za besplatni račun 5 GB, File AL Premium vam omogućava prijenos i preuzimanje premium datoteka do 50 GB. Ograničenje prostora za skladištenje u potpunosti je izostavljeno. Pored toga, File AL Premium račun također podržava akcelerator za preuzimanje.

S File AL premium računom možete istovremeno preuzimati neograničen broj datoteka, naknadno smanjujući vrijeme čekanja i poboljšavajući produktivnost. U slučaju bilo kakvih problema s vezom, uvijek možete nastaviti preuzimanje s mjesta na kojem je zaustavljeno prije prekida veze. Za razliku od besplatnog članstva u kojem morate pričekati 30 sekundi da biste započeli preuzimanje, premium članstvo nema kašnjenja u preuzimanju. 

File AL besplatno članstvo vs generatori premium veza

Ako vam je potrebno kontinuirano preuzimati puno datoteka sa datoteke File AL, gotovo je uvijek bolje direktno kupiti premium račun od filehostera. Generatori veza ponekad imaju problema s preuzimanjima koja ne postoje za članove File AL Premium.

Međutim, premium generatori veza, poput Linksnappy i Deepbrid, omogućuju vam preuzimanje s drugih web lokacija za hosting datoteka s premium računima, kao što su:

  • Rapidgator
  • Uploaded.net
  • Alfafile
  • WDupload
  • Katfile

I desetine ili više različitih web lokacija za hosting datoteka, sve s jednim računom. Dakle, ako vam je potrebno povremeno sa File al preuzimati datoteke zajedno s drugim filehosterima, a u prosjeku samo nekoliko GB dnevno, generator veza je puno jeftinija.

Pohranjivanje i dijeljenje datoteka pomoću File AL Premium i Upstore
Pohranjivanje i dijeljenje datoteka pomoću File AL Premium i Upstore 4

Upstore-Najbolja platforma za skladištenje datoteka

Upstore Premium account je jedna od najboljih platformi za skladištenje u oblaku objavljena na tržištu, gdje korisnici mogu s lakoćom postavljati, preuzimati i dijeliti datoteke s porodicom, prijateljima i svima koji imaju pristup Internetu.

Kao i većina platformi za hosting datoteka, Upstore se može besplatno pridružiti. Bilo ko može koristiti ovu uslugu i ne morate trošiti novac za spremanje datoteka. Međutim, besplatno članstvo dolazi s brojnim ograničenjima koja se vrte oko brzine, web prostora i propusnosti.

Besplatni korisnici mogu istovremeno prenijeti do 2 GB, a vi mogu preuzeti najviše 6 GB dnevno. Pored toga, Upstore također ograničava broj dana u kojima možete pohraniti datoteke prije nego što ih izbrišu sa svojih servera. Ako ste  gost, možete sigurnosno kopirati datoteke samo 30 dana, dok registrovani besplatni članovi mogu pohranjivati ​​datoteke samo 90 dana.

Iz tih razloga, besplatno članstvo idealno je samo za korisnike interneta koji žele privremeno napraviti sigurnosnu kopiju svojih datoteka, dok je Upstore Premium account najbolji odabir.

Prednosti Upstore Premium računa

Za razliku od besplatnog članstva u kojem datoteke možete čuvati samo najviše 90 dana, premium članovi mogu zauvijek sigurnosno kopirati svoje datoteke. Upstore platforma nudi preuzimanja jednim klikom gdje premium korisnici mogu odmah preuzeti svoje omiljene datoteke bez unošenja Captcha kodova ili čekanja da istekne tajmer.

Uz premium članstvo možete istovremeno prenijeti do 10 datoteka, članovi mogu preuzeti do 20 GB svaka 24 sata, a maksimalna veličina otpremanja po sesiji je 5 GB. Još jedna prednost je što Upstore Premium account nudi brzu brzinu preuzimanja do 1000 Mbps premium članovima, a platforma podržava razne akceleratore preuzimanja.

Stoga, ako imate problema s slanjem velike datoteke e-poštom ili tražite virtualno spremište za pohranu važnih dokumenata, ne ustručavajte se prijaviti za File AL i Upstore Premium account za izuzetne usluge dijeljenja datoteka.

Držeći vlastite dokumente i medije u oblaku, možete uživati ​​u pristupu bilo gdje i poboljšati saradnju.

Travnik.ba
Travnik.bahttps://travnik.ba/
Travnik.ba je najstariji travnički portal. Travnik.ba je web portal s vijestima i informacijama iz grada i općine Travnik.

Drugi upravo čitaju

Seid Memić Vajta

Seid Memić Vajta najveći je travnički pjevač, gitarist i...

(FOTO) Načelnik Dautović u posjeti preduzeću NoBil / Od porodičnog biznisa do najpoznatijih proizvođača madraca u regiji

Naglašavajući domaću proizvodnju i značaj porodičnog biznisa, načelnik općine...

Večeras veliki zajednički iftar u Travniku

U Travniku će večeras biti održan veliki zajednički iftar,...

Učenici Medicinske škole Travnik paketićima obradovali osnovce

U ponedjeljak, 18. 04. 2022. godine, Osnovnu školu Travniku...

Organiziran iftar i druženje u Radojčićima

U subotu, 16. 04. 2022. g. u mesdžidu Radojčići...

Možda vas zanima

Dautović razgovarao sa predstavnicima organizatora prvog “Vlašić Outdoor 2022” takmičenja

Načelnik općine Travnik, Kenan Dautović danas je razgovarao sa predstavnicima organizatora prvog Vlašić "Outdoor 2022" takmičenja u organizaciji Udruge EKO Galica, Biciklističkog kluba Napredak...

(FOTO/VIDEO) Grupa mladih “Mladi mjesec” organizovala “Tribinu o Poslanicima”

U prostorijama Centra za kulturu Općine Travnik u petak je održana “Tribina o Poslanicima”. Istu je organizovala grupa mladih "Mladi mjesec" koja djeluje kao sekcija...

Učenici iz Travnika boravili u Sjedinjenim Američkim Državama / Aldin i Danijal ponos MSŠ “Travnik”

U periodu od 15. aprila do 8. maja 2022. godine, učenici trećeg razreda Mješovite srednje škole “Travnik”, Aldin Lendo i Danijal Alibegović, boravili su...