Pismo zahvale stiglo na adresu JU Bolnica Travnik

- Advertisement -

Travničanin Ajdin Islamović, čiji su roditelji vodili bitku sa koronaviruosom, uputio je riječi zahvale osoblju JU Bolnica Travnik za brigu prema njegovim roditeljima:

Poštovani,

koristim ovu priliku da iskažem svoju veliku zahvalnost za brigu koju je Vaša ustanova, tačnije osoblje Odjela izolatorija pružila prema mojim roditeljima, koji su u Vašoj ustanovi bili na liječenju od virusa COVID-19.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -

Posebnu zahvalnost iskazujem dr.Mineli Zekiri Sivro, za nesebičan i požrtvovan pristup i samo liječenje mojih roditelja ali i drugih pacijenata.

Također veliko hvala MLADOM timu medicinskih sestara i tehničara koji rade u sklopu izolatorija, koji su svojim profesionalnim i stručnim pristupom a jako često i humorom, olakšavali boravak i liječenje mojih roditelja.

Ovo naglašavam iz razloga što večina ljudi ne shvata ozbiljno samu situaciju, i što je mojim roditeljima često teško padalo što su se zadesili u datoj situaciji svojom i/ili tuđom greškom, s toga još jedno najveće HVALA dr.Mineli, medicinskim sestrama Armini,Hati,Milici,Šejli,Adisi,Dženadini,Ajni,Merimi i tehničaru Harunu.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -

Srdačan pozdrav,

Islamović Ajdin

- Oglašavanje -

Preuzimanje sadržaja

Preuzimanje sadržaja je dozvoljeno samo uz dodavanje link na travnik.ba unutar preuzetog članka. Hvala.

Možda vas zanima

Ide vojska na ekskurziju

Pošto kupio, po to i prodajem, kaže stara narodna, a piše naš Travničanin Dino Lolić za portal Travnik.ba Legenda...

Revizori izrazili „mišljenje sa rezervom“ za SBK

Na sjednici Vlade SBK razmatran je Izvještaj o finansijskoj reviziji za 2019. godinu Ureda za reviziju institucija u FBiH, piše travnik.ba

Promocija knjige pripovijetki Rusmira Agačevića u Travniku

''Snovopriče o Sefardima i Aškenazima travničkim'' Rusmira Agačevića Rusa održat će se u Centru za kulturu Travnik, u četvrtak, 22. oktobra, sa...

Policija pretresla stan u ulici Bosanska, pronađena droga

Tokom protekla 24 sata na području Srednjobosanskog kantona prijavljeno je 5 krivičnih djela. Dana 14.10.2020.godine oko 10,30 sati u...