13.8 C
Travnik

Pismo zahvale stiglo na adresu JU Bolnica Travnik

Travničanin Ajdin Islamović, čiji su roditelji vodili bitku sa koronaviruosom, uputio je riječi zahvale osoblju JU Bolnica Travnik za brigu prema njegovim roditeljima:

Poštovani,

koristim ovu priliku da iskažem svoju veliku zahvalnost za brigu koju je Vaša ustanova, tačnije osoblje Odjela izolatorija pružila prema mojim roditeljima, koji su u Vašoj ustanovi bili na liječenju od virusa COVID-19.

Posebnu zahvalnost iskazujem dr.Mineli Zekiri Sivro, za nesebičan i požrtvovan pristup i samo liječenje mojih roditelja ali i drugih pacijenata.

Također veliko hvala MLADOM timu medicinskih sestara i tehničara koji rade u sklopu izolatorija, koji su svojim profesionalnim i stručnim pristupom a jako često i humorom, olakšavali boravak i liječenje mojih roditelja.

Ovo naglašavam iz razloga što večina ljudi ne shvata ozbiljno samu situaciju, i što je mojim roditeljima često teško padalo što su se zadesili u datoj situaciji svojom i/ili tuđom greškom, s toga još jedno najveće HVALA dr.Mineli, medicinskim sestrama Armini,Hati,Milici,Šejli,Adisi,Dženadini,Ajni,Merimi i tehničaru Harunu.

Srdačan pozdrav,

Islamović Ajdin

- Oglašavanje -

Možda vas zanima