19.8 C
Travnik

OBAVIJEST / Općinska izborna komisija Travnik poziva

Općinska izborna komisija Travnik u okviru priprema za predstojeće Lokalne izbore u 2020. godini, prikuplja podatke o licima koja su radi starosti, bolesti ili invalidnosti vezana za svoje domove, tako da nisu u mogućnosti glasati na redovnom biračkom mjestu i žele da glasaju putem mobilnog tima u mjestu boravka.

Kako je prema važećim propisima određeno, da se ta lica nakon prijave moraju posjetiti kako bi im se uzela pismena izjava o prihvatanju glasanja putem mobilnog tima i skenirala medicinska dokumentacija, radi dostavljanja Centralnoj izbornoj komisiji BiH, koja odlučuje i odobrava glasanje putem mobilnog tima, molimo vas da Općinskoj izbornoj komisiji Travnik prijavite zainteresirana lica a dostavite nam njihove sljedeće podatke: prezime i ime, datum rođenja, tačna adresa i broj telefona/mobitela, općina i mjesto prebivališta a ako su raseljena lica, općinu i mjesto boravišta reseljenog lica.

Podatke o gore navedenim osobama, možete dostaviti najkasnije do 06.10.2020 godine, lično na šalter broj : 6. Općine Travnik, e-mail adresu: [email protected] ili dostavom podataka putem aplikacije Viber i WhatsApp na kontakt broj 387 61/751-428

- Oglašavanje -

Možda vas zanima