-3.2 C
Travnik

Novo prodajno mjesto CM marketa u Travniku

Tekst se nastavlja nakon oglasa -

CM-cosmetic market najveći drogerijski maloprodajni lanac u BiH, sa sjedištem u Vitezu, ove godine obilježava svoj 18-rođendan sa 79 poslovnica širom Bosne i Hercegovine

CM je postao nezaobilazno mjesto za sve one koje vode računa o svom izgledu. Naš asortiman u potpunosti je prilagođen suvremenom načinu života, te smo se potrudili na naši kupci na jednom mjestu mogu pronaći i parfeme, dekorativnu kozmetiku, higijensku kozmetiku, baby kozmetiku, baby hranu, deterdžente, modne asesoare, tekstil, igračke, kutak zdrave prehrane cm pharm odnosno bez receptne biljne pripravke i još mnogo štošta.U kupovinu se ne ide bez cm kartice, koja vam omogućava sakupljanje nagradnih bodova tijekom cijele godine. Stoga, ukoliko još uvijek nemate svoju cm karticu, brzo posjetite najbliži cm jer istu dobijete na licu mjesta. Uključite i članove svoje obitelji u family cm club card program te zajedno skupljajte i trošite bodove.

Već dugi niz godina, cm je vlasnik prepoznatljivog slogana “Odabrano za Vas” koji upravo govori o želji i izboru samih kupaca kojima je kod kupovine puno toga važno ali na prva dva mjesta stavljaju cijenu i kvalitetu.

CM za svoje kupce priprema redovite akcijske ponude koje prezentiramo putem akcijskog kataloga, koji se može pronaći u svim prodajnim mjestima, kao i na društvenim mrežama.

Ukoliko uvijek propuštate akciju, cm se potrudio da se to više ne događa, te smo uveli 100 dana dobrih cijena. Možete kupovati vaše omiljene proizvode po dobrim cijenama koje se neće mijenjati u narednih 100 dana. Potražite označene artikle na policama cm-a i uživajte u sjajnim pogodnostima.

Pratite nas na www.cmbih.com, facebook i instagram stranici ili putem besplatne cm mobilne aplikacije !

CM u Travniku postoji još od 14.10.2004. godine, te su Travničani itekako upoznati sa ponudom i asortimanom cm-a. Od 24.6. ove godine cm potražite na novoj lokaciji: Bosanska br.72, Travnik !

Na dan otvorenja sve posjetitelje očekuje super akcijska ponuda te nagradna igra.

- Oglašavanje -

Možda vas zanima