Novi Travnik/ Najavljen prekid u snabdijevanju električnom energijom

- Advertisement - Novi Travnik/ Najavljen prekid u snabdijevanju električnom energijom

Služba za odnose sa javnošću i informisanje kupaca Podružnice“ Elektrodistribucija” Zenica, uputila je obavijest za svoje krosnike da će 13.09.2020. (nedjelja) zbog planskih radova na elektroenergetskim objektima bez snabdijevanja električnom energijom biti sljedeća područja SBK.

PJD Novi Travnik – DV 10 kV Sebešić

Naselja: Donja Trenica, Zubići, Potočani, Pečuj2, Gornji Pečuj, TSTrenica, Čakići, Gornja Trenica, Duboko, Petačići, Bistro, Opara Luke, Opara 2-Reput, Reput, Orašac, Opara, Lisac, Trnovac- Monjići, Petaci, Seona, Rat, Dahovo-Vranješi, Has, Pilana Prorez, Pavlovica, Medenik, Sebešić, i to u vremenu od 08:00 do 15:00 sati.

Pročitajte:  MUP SBK/ Nije cilj kažnjavanje, nego zaštita zdravlja...
- Oglašavanje -
Novi Travnik/ Najavljen prekid u snabdijevanju električnom energijom

Preuzimanje sadržaja

Preuzimanje sadržaja je dozvoljeno samo uz dodavanje link na travnik.ba unutar preuzetog članka. Hvala.

Možda vas zanima

Travnik/ Otkrivena spomen ploča braći Kulenović

Nekadašnja ulica Braće Kulenović, vraćanjem naziva ulica u kulturno-historijskoj zovi Travnika, 1995. godine ponovo je dobila nekadašnje ime Varoš, piše travnik.ba

Služba za zapošljavanje SBK / Važna obavijest za građane

Obavještavaju se korisnici usluga Službe za zapošljavanje SBK da se od danas (26.10.2020.) zbog pogoršanja epidemiološke situacije, a u cilju sprječavanja koronavirusa...

Elvir Salihagić – Taka / Osnivač Judo kluba “Travnik”, državni i...

Elvir Salihagić - Taka rođen je 24.01.1966. godine u Travniku, gdje je završio osnovnu i srednju školu, piše portal Travnik.ba.