NK TRAVNIK JE VELIKA PORODICA / Za vikend samo pobjede!

Na stranici NK Travnik objavljen je rezime odličnog i uspješnog vikenda.

Naime, dana 03.10.2021 popodne, u okviru osmog kola mtel prve lige FBiH, seniori NK Travnika, pod palicom trenera Adnana Beganovića, na Piroti su pobijedili Mladost DK rezultatom 2-0.

Također, na stadionu u Han Biloj, juniori su pod vođenjem trenera Mirsada Šiljka pobjedili BFK Sim Bau rezultatom 7-4 u okviru osmog kola Omladinske lige BiH, Centar-2.

Na stadionu u Han Biloj, kadeti su pod palicom Dženana Nalića remizirali sa BFK Sim Bau rezultatom 2-2 u okviru osmog kola Omladinske lige BiH, Centar-2.

U nedjelju prije podne, na stadionu NK Jajce, pioniri NK Travnika su pod palicom trenera Nihada Ribića remizirali, kao gosti sa NK Jajce rezultatom 1-1 u okviru trećeg kola napredne lige SBK.

Na stadionu NK Jajce, predpioniri su pod palicom trenera Adnana Nuhbegovića pobijedili, kao gosti NK Jajce rezultatom 0-1 u okviru trećeg kola napredne lige SBK.

Dok je ovih pet takmičarskih selekcija predstavljalo grb na dresu NK Travnika u pravom smislu te riječi, preostale dvije selekcije PJETLIĆA I CICIBANA su pripremane za vrijedne treninge i nastupajuće domaće i međunarodne turnire.

NK TRAVNIK JE VELIKA PORODICA.

- Oglašavanje -
0 0 Glasovi
Ocjena članka
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare

Možda vas zanima

spot_img