-6.2 C
Travnik

Najaktuelnije iz SBK / Nastavlja se vakcinacija, druženje dobrovoljnih davalaca krvi…

Dom zdravlja Novi Travnik od danas nastavlja sa vakcinacijom bez prethodne najave, u Domu Kulture u vremenu od 08,00 -12,00 sati, svaki radni dan do utroška vakcina. Građani mogu birati između AstraZeneca i Sinopharma. Iz Doma zdravlja su još jednom posjetili na važnost vakcinisanja, budite odgovorni, mislite na sebe i druge.

Crveni križ FBiH organizirao je na Vlašiću druženje dobrovoljnih davalaca krvi sa područja cijele Federcije, koji su krv darivali 50, 75 i 100 puta. Darivateljima krvi uručene su prigodne zahvalnice i odato priznanje za svoju humanu misiju koju rade bez ikakvog interesa. Zahvalnice su uručili predsjednik i skretar CK FBiH Marko Sinanović i Namik Hodžić, te predsjednik CK SBK/KSB Marjan Lovrinović.

U okviru svojih aktivnosti u borbi protiv korupcije, Misija OSCE-a u Bosni i Hercegovini organizuje radionicu u Travniku. Cilj radionice je ojačati koordinaciju i saradnju između tijela uključenih u provedbu programa borbe protiv korupcije i upoznati predstavnike ministarstava Vlade Srednjobosanskog kantona sa obavezama koje proizilaze iz Strategije za borbu protiv korupcije.  Radionica je planirana za 10 sati u hotelu Vezir Palace. 

Video pogledajte klikom na link u prologu…

https://www.facebook.com/Kanal6HD/videos/385919603148801

DRUGI UPRAVO ČITAJU