MSŠ TRAVNIK / Faris i Adnan su ponos škole!

- Advertisement - MSŠ TRAVNIK / Faris i Adnan su ponos škole!

Jučer, 1. oktobra 2020. godine, u kabinetu direktora Mješovite srednje škole „Travnik“, upriličen je prijem učenika, Farisa Dautovića i Adnana Mušinovića.

Da podsjetimo, ova dva izuzetna učenika, ponos Mješovite srednje škole „Travnik“, nedavno su na Izbornom takmičenju za Drugu balkansku olimpijadu, održanom u Sarajevu i Bijeljini 20. septembra, ostvarili zavidne rezultate:

– Faris Dautović – 5. mjesto,

- Tekst se nastavlja nakon oglasa - MSŠ TRAVNIK / Faris i Adnan su ponos škole!

– Adnan Mušinović – 10. mjesto.

Učenik Faris Dautović, pozvan je da učestvuje i na pripremama za Balkanijadu.

Prijemu su također prisustvovale i profesorica Mirjana Drmić – Malić, koja ih je svesrdno pripremala za ovo takmičenje, kao i njihova razrednica, profesorica Zemina Seferović, njihova stalna potpora.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa - MSŠ TRAVNIK / Faris i Adnan su ponos škole!

Direktor škole, gospodin Adnan Grabus, istakao je da je ovo jedan znak pažnje, jedan vid zahvalnosti ovim divnim učenicima, jer svojim trudom i zalaganjem šire pozitivan glas o svojoj školi i svojim profesorima, kao i da će škola biti njihova stalna potpora u daljem radu i zalaganju.

Našim dragim učenicima, Farisu i Adnanu, uz iskrene čestitke, želimo mnogo sreće, uspjeha i osvojenih medalja na putu nauke. Čestitke upućujemo i njihovim roditeljima, kao i svima onima koji su na bilo koji način doprinijeli ovakvim rezultatima, poručili su profesori i direktor škole.

- Oglašavanje -
MSŠ TRAVNIK / Faris i Adnan su ponos škole!

Preuzimanje sadržaja

Preuzimanje sadržaja je dozvoljeno samo uz dodavanje link na travnik.ba unutar preuzetog članka. Hvala.

Možda vas zanima

Navršava se 542 godine od smrti posljednje bosanske kraljice

Sutra 25. oktobra, navršava se 542 godine od smrti posljednje bosanske kraljice. Zašto nam je domovina važna najbolje ilustriraju...

Danas dženaza Kasimu Novaliću

Jučer je u 67 godini života na Ahiret preselio Kasim Novalić. Dženaza će biti obavljena danas poslije ikindije namaza...

Staša Dukić – najbolja mlada glumica

Staša Dukić rođena je 10. oktobra 1989 u Travniku, gdje završava osnovnu i srednju školu, piše portal Travnik.ba Tokom...

Prije 30 godina travnička grupa ”Djeca Talije” izdali album

Prije više od 30 godina prvi CD kojega je uopće imala bilo koja travnička grupa bili su ''Djeca Talije'.