Mercator otvorio novo prodajno mjesto u Travniku

- Advertisement - Mercator otvorio novo prodajno mjesto u Travniku

Mercator je otvorio novo najbolje mjesto za kupovinu u Travniku na adresi Bosanska bb.

about:blankFacebook URL

Otvaranje Mercatora Travnik

Posted by Kanal 6 HD – Srce Bosne on Subota, 26. Septembar 2020.

Ugrađeni sadržaj s facebook.com nije moguće pretpregledati u uređivaču.

Sve posjetioce očekuje širok asortiman kvalitetnih proizvoda pripremljenih da zadovolji sve potrebe kupaca i pristupačne cijene očekuju vas svaki dan u Mercatoru, a na dan otvorenja obezbjeđen je poklon iznanađenja za prvih stotinu kupaca kao i za kupovinu iznad 30 KM te brojne promocije dobavljača.

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je mercator-1-1024x576.jpg
- Tekst se nastavlja nakon oglasa - Mercator otvorio novo prodajno mjesto u Travniku

”Gradu Travniku poklanjamo našu sasvim novu i jedinstvenu prodavnicu, koja u ponudim ima preko 20.000 artikala i već prepoznatljive odjele. Prateći svjetske trendove i prehrambene navike, pripremili smo i bogatu ponudu zdrave hrane, uključujući i 100% prirodne proizvode provjerenog kvaliteta Bio Zone. Na našim policama je raznovrsna ponuda neprehrambenih artikala, malih kućanskih aparata i ostalih kućnih potrepština”, izjavio je Ahmet Koštreba, direktor društva Mercator BH.

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je mercator-2-1024x576.jpg

I u narednim danima Mercator je pripremio fantastične akcije i pogodnosti za sve kupce. Već sutra svaka 100. kupovina je GRATIS a u periodu od 12 do 16 sati kupci mogu zaigrati Kolo sreće i osvojiti vrijedne poklone.

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je mercator-3-1024x576.jpg

U ponedjeljak i utorak specijalna ponuda u Gastro odjelu, a dan poslije, 30. septembra 10% popusta za sve kupce sa Sberbank platnom Pika karticom.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa - Mercator otvorio novo prodajno mjesto u Travniku

Četvrtak je poseban dan u Mercatoru jer svi naši penzioneri sa posljednjim čekom od penzije mogu obaviti kupovinu i ostvariti uštedu od -10%. Svi kupci koji u petak, 2. oktobra obave kupovinu u Mercatoru u vrijednosti od 30 KM i više na poklon dobijaju Mercator ceker i kilogram svježeg voća, a u subotu 03. oktobra očekuje vas 10% popusta na svaku svaku kupovinu iznad 30 KM.

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je mercator-4-1024x576.jpg

I to nije sve. Do 30. oktobra, svi novi korisnici Pika kartice na poklon dobijaju 100 početnih bodova. Posjetite i vi novo prodajno mjesto u vašem gradu i doživite jedinstveno iskustvo kupovine u Mercatoru.

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je mercatorr-1024x576.jpg

Otvaranjem novog prodajnog mjesta u Travniku, priliku je dobilo 18 novozaposlenih radnika, a povodom otvaranja nove prodavnice, Mercator je uručio i vrijedne donacije kantonalnoj bolnici Travnik i odjelu Hitne pomoći Travnik.

- Oglašavanje -
Mercator otvorio novo prodajno mjesto u Travniku

Preuzimanje sadržaja

Preuzimanje sadržaja je dozvoljeno samo uz dodavanje link na travnik.ba unutar preuzetog članka. Hvala.

Možda vas zanima

Elvir Salihagić – Taka / Osnivač Judo kluba “Travnik”, državni i...

Elvir Salihagić - Taka rođen je 24.01.1966. godine u Travniku, gdje je završio osnovnu i srednju školu, piše portal Travnik.ba.

Počinje zimsko računanje vremena i “skuplja struja”

Večeras počinje zimsko računanje vremena, kao i svake godine posljednjeg vikenda u oktobru. Kazaljke na satu potrebno je vratiti...

Sanja Babić Đulvat – profesorica, pjesnikinja i romanospisateljica

Sanja Babić Đulvat rođena je 26. marta 1965. godine u Travniku. Po zanimaju je profesorica, pjesnikinja i romanospisateljica, piše portal Travnik.ba.

Priče iz života: „Mala moja ak’ te niko neće primiče te...

Posebno zanimljive i našim čitateljima drage su priče iz života Dine Lolića, koje podijeli sa nama, piše portal Travnik.ba. Za sve ljubitelje...