JU Gradska biblioteka Travnik/ Javni poziv za učešće u programu “Andrićevi dani 2020”

- Advertisement -

Javna ustanova Gradska biblioteka Travnik objavila je Javni poziv za učešće u programu kulturne manifestacije „Andrićevi dani 2020“, prenosi portal travnik.ba

Pozivaju se javne ustanove, nevladine organizacije, udruženja građana, privredni subjekti, neformalne grupe građana i građani pojedinci da svojim prijedlozima uzmu učešće u kreiranju programa kulturne manifestacije „Andrićevi dani 2020“.

Planirano je da programske aktivnosti kulturne manifestacije „Andrićevi dani 2020“ traju od 09.10. do 09.11.2020. godine.

Također, planirano je da se kulturna manifestacija „Andrićevi dani 2020“ simbolički kontekstualizira u izuzetno važnu godišnjicu – 75 godina od objave romana „Travnička hronika“ Ive Andrića.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -

Prijedlog pojedinačnih programskih sadržaja treba da sadrži sljedeće:

  • Datum održavanja;
  • Tačan naziv sadržaja;
  • Podnaslov ili dodatni opis sadržaja (ukoliko je potreban);
  • Ime/na i prezime/na, akademske titule učesnika sadržaja (ukoliko je potrebno);
  • Mjesto održavanja/izvođenja sadržaja;
  • Vrijeme održavanja/izvođenja sadržaja;
  • Ime i prezime, te kontakt osobe zadužene za organizaciju sadržaja.

Svi zainteresirani svoje prijedloge mogu dostaviti najkasnije do 29.09.2020. godine lično ili putem pošte na adresu:Javna ustanova Gradska biblioteka Travnik, Bosanska 113, Travnik 72270, sa naznakom Za učešće u programu kulturne manifestacije „Andrićevi dani 2020“ ili putem e-maila na adresu: [email protected].

Prijedlozi pristigli do navedenog roka bitće razmatrani od strane JU Gradska biblioteka Travnik u cilju definiranja konačnog programa.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -

Napominjemo da će svi programski sadržaji biti realizirani u skladu sa važećim mjerama prevencije COVID-19, a koje vrijede za područje Federacije Bosne i Hercegovine i Srednjobosanskog kantona, te da organizator sadržaja preuzima odgovornost za adekvatno provođenje mjera.

- Oglašavanje -

Preuzimanje sadržaja

Preuzimanje sadržaja je dozvoljeno samo uz dodavanje link na travnik.ba unutar preuzetog članka. Hvala.

Možda vas zanima

Kalibunarci su itekako aktivni/ Život u najmlađem travničkom naselju

Naselje Kalibunar predstavlja najmlađi urbani dio Travnika. Smješteno je na terasastom uzvišenju između nekadašnje Tvornice duhana i Kombinata...

U 60.-oj godini života preminuo Tabaković Bilal

Dženaza će se obaviti u četvrtak (22.10.2020.) poslije ikindije namaza na mezarju Kupilo-Bašbunar. Dženaza polazi ipred Šarene džamije.

TRAŽITE POSAO/ ”Gradska kafana Lipa” u Travniku traži radnike

Usljed ukazane potrebe za prijem zaposlenika u radni odnos u firmi “Bajra” Dolac na Lašvi bb, Travnik odlukom direktora objavljuje se oglas...

Na sjednici Skupštine SBK o epidemiološkoj situaciji i osnivanju lovišta

Informacija Kriznog štaba Srednjobosanskog Kantona o epidemiloškom stanju na području Kantona s posebnim osvrtom na stanje u osnovnim i srednjim školama biti...