EON/ Da li ste spremni za još brži, bolji i moćniji internet?

- Advertisement - EON/ Da li ste spremni za još brži, bolji i moćniji internet?

Povećali smo download i upload u EON i EON DUO paketima do 400 Mbps!

Od danas korisnici EON i EON DUO paketa, kao i korisnici Duo i Trio Grande paketa mogu da uživaju u novim, povećanim brzinama interneta!

Brzine se povećavaju automatski, u EON Light paketu sa 100 na 150, u EON Full paketu sa 150 na 200, a u EON Premium paketu sa 300 na 400 megabita po sekundi!

- Tekst se nastavlja nakon oglasa - EON/ Da li ste spremni za još brži, bolji i moćniji internet?

Također, korisnici koji zaključe ugovor za neki od EON paketa mogu da iskoriste fenomenalnu akciju, prvih 6 mjeseci po 1 KM za EON pakete koji sadrže televiziju, internet i fiksnu telefoniju, zatim 4 mjeseca po 1 KM za uslugu televizije i interneta u EON Duo paketima ili 3 mjeseca po 1 KM u EON TV paketima.

Ukoliko izaberete EON Full paket sa internetom, televizijom i telefonijom, gledat ćete najatraktivnije HBO Premium sadržaje 12 mjeseci promotivno na kanalima HBO HD, HBO2 HD, HBO3 HD, HBO OD, HBO GO, Cinemax HD i Cinemax 2 HD.

Zašto da izaberete EON paket?

- Tekst se nastavlja nakon oglasa - EON/ Da li ste spremni za još brži, bolji i moćniji internet?

Zato što možete da surfate najbržim internetom već od 150 Mbps u početnim paketima i 400 Mbps u Premium paketu. Samo u okviru Telemach ponude možete da gledate najkvalitetniji TV sadržaj na kanalima Nova BH, N1, Nova Sport, Sport Klub, Pikaboo, IDJ TV i mnogim drugim.

Zato što EON svaki TV pretvara u Smart TV i daje super funkcionalnosti – personalizovani sadržaj, EON Kids profil, naprednu funkciju vraćanja TV sadržaja do 7 dana unazad, Video klub sa preko 18.000 atraktivnih naslova uz sliku i zvuk najvišeg kvaliteta, mogućnost gledanja YouTube-a preko TV-a, igranje igrica i ostalo.

Pored toga, uz EON aplikaciju možete da gledate sadržaj na bilo kojem mobilnom uređaju, tabletu, računaru ili SMART TV-u. Iskoristite ovu fenomenalnu akciju i doživite iskustvo vrhunskih inovativnih usluga televizije, interneta i telefonije uz EON pakete!

- Oglašavanje -
EON/ Da li ste spremni za još brži, bolji i moćniji internet?

Preuzimanje sadržaja

Preuzimanje sadržaja je dozvoljeno samo uz dodavanje link na travnik.ba unutar preuzetog članka. Hvala.

Možda vas zanima

Bruneji, Donje Putićevo i Prahulje / Donesen set odluka za boračku...

Na 40. redovnoj sjednici Općinskog vijeća Travnik, između ostalog usvojen je i set odluka kojima se vertifikuje postojeće stanje korisnika nekretnina u...

SBK / U svakom trenutku spremni za online nastavu

Zbog pogoršanja epidemiološke situacije u vezi s virusom korona, pojedini kantoni se vraćaju ponovo na online nastavu. Iako je situacija teška i...

Šahin Dolovac – ” Travnik je najljepši grad na svijetu”

Šahin Dolovac rođen je 11.08.1938.g. u selu Drinsko kod Višegrada. U Drinsku je završio osnovnu školu, a u Višegradu stolarski zanat i...

Larisa Cerić – najbolji ambasador svoje zemlje i rodnog Travnika u...

Larisa Cerić bosanskohercegovačka džudašica, rođena je 26. januara 1991. godine u Travniku, piše portal Travnik.ba