Dramski studio Centra za kulturu Travnik/ Ponosni na Vedada!


Kako je objavljeno na fb stranici JU Centar za kuturu Općine Travnik, članovi Dramskog studija Centra, ponosni su na svog člana Vedada Babanovića.

Naime, sinoć na programu HTV1 u 1. epizodi, 4. sezone serije “Crno-bijeli svijet” imali smo priliku gledati našeg mladog glumca, Vedada Babanovića, člana Dramskog studija Centra za kulturu općine Travnik u prvoj profesionalnoj ulozi.

Prvo, čestitamo producentu Oliveru Joviću koji je već godinama saradnik u Centru, te sa djecom i mladima kroz dramski studio nesebično dijeli svoje znanje, njeguje i gradi vrijednosti dramske umjetnosti. Mnogo radi sa Vedadom. Također, ponosi smo jer stvaramo preduslove za odvijanje pozorišne umjetnosti, resursa i prostora u kojima djeca i mladi mogu da uče, edukuju se, te kreativno izražavaju. Sada vidimo da su naši zajednički napori proteklih godina napravili jedan od vrijednih rezultata. Ponosni na naš tim Dramskog studija koji u zadnje vrijeme bilježi zapaženu gledanost. Prisjetimo se da su ove godine bili dio MESS festivala Sarajevo. Čestitke Vedadu, čestitke cijeloj ekipi“, stoji u objavi na stranici Centra.

Dramski studio Centra za kulturu Travnik/ Ponosni na Vedada!
Dramski studio Centra za kulturu Travnik/ Ponosni na Vedada! 2


- Oglašavanje -
0 0 Glasovi
Ocjena članka
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare

Možda vas zanima

spot_img