Daria Hodnik svaki loši dan učinit će boljim

“Bolji dan” je novi singl odlične Darije Hodnik koji stiže u najbolje vrijeme, netipično proljetno sivilo, a koji će sigurno razbistriti svaki tmuran dan i učiniti ga boljim.

Pjesmu je napisala zajedno sa svojim suprugom Dadom Marinkovićem koji je raspisao aranžman pjesme. Plesne, veselo, proljetno, ali i ljetno – ovo je najbolji opis pozitivne priče koja stoji iza pjesme “Bolji dan”.

“Kako pjesma kaže cijeli život čekami promijeniti svijet i cijeli život čekamo bolji dan. Nadamo se da je taj dan upravo danas i upravo sada. Moj suprug i ja nastavljamo niz koautorske suradnje, a velike zahvale među ostalima idu Marijanu Brkiću Brku koji je radio mix i mastering. Pjesma je za ovo vrijeme zaista prigodna i nosi optimističnu poruku, optimistična je i glazba i njen cijeli duh, a sam naziv pjesme, bolji dan, nekako svi ovo vrijeme čekamo, da nam konačno zasija sunce, opustimo se i živimo normalno kao i prije. Ako ništa glazba nam to u svakom trenutku dopušta da zatvorimo oči, zažmirimo i otplovimo u neki bolji svijet i bolji dan”, kaže Daria Hodnik.

Daria Hodnik svaki loši dan učinit će boljim
Daria Hodnik

Pozitivan je i videospot iza kojeg stoji Live Studio, a režirao ga je i montirao Andrej Smolić.

“Snimili smo prekrasan videobroj i ovo je moja prva suradnja s Andrejom Smolićem. Zaista jedan divan čovjek i divna ekipa te mi je drago što smo se okupili i radili zajedno. Zasigurno će se ova suradnja i nastaviti. Ovaj spot prati idejnu poruku pjesmu, pozitivu, optimizam, vedrinu, sve ono što nosim kroz privatan život i nastojim kroz svoju glazbu, postojanje i biće prenijeti drugim ljudima. Nadam se da ću to uspjeti i kroz pjesmu Bolji dan”, ističe Daria.

- Oglašavanje -
0 0 Glasovi
Ocjena članka
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare

Možda vas zanima

spot_img