18.8 C
Travnik

Čestitamo / “Dječaci Pavlove ulice” na festivalu Mess

Predstava “Dječaci Pavlove ulice” Dramskog studija Centra za kulturu općine Travnik je uvrštena u ovogodišnji oficijelni program za djecu “Mali Mess”- Internacionalnog teatarskog festivala Mess, piše portal Travnik.ba

Ovo je uistinu posebno priznanje za cijeli tim Centra za kulturu općine Travnik koji u proteklim godinama dosljedno radi, kako na vrednovanju kvalitete rada sa djecom, tako i na programskim sadržajima za sve ciljane grupe. Zahvaljujući mladim talentima dramskog studija Centra i producentu, te dramskom pedagogu Oliveru Joviću, Travnik i “Dječaci Pavlove ulice” pozicionirani su na ovogodišnji “Mali Mess” koji se odvija online.

Najmlađa publika će imati priliku pogledati predstave iz Hrvatske, Srbije, Slovenije i BiH. “Dječaci Pavlove ulice” su na rasporedu u nedjelju 15.11.2020. god., u 12h, a predstavu je moguće pratiti putem službenog youtube kanala Festivala Mess.

“Sretni smo što su naš predan i kontinuiran rad, te kreiranje vlastitih programa i projekata prepoznati.”- rekli su iz Centra za kulturu općine Travnik.

Čestitamo našim “Dječacima Pavlove ulice.”

- Oglašavanje -

Možda vas zanima