BiH

VIDEO: “Komuna” snimila novu pjesmu- Pogledajte ko su njihovi gosti nakon Kikija, Tife, Zeleta, Tonija i Predina…

Odlični bend “Komuna”, koji čine tvorac brojnih hitova Mirko Šenkovski Geronimo, te vrhunski muzičari Dragomir Herendić i Emir Hot, Igor Matković, Zvjezdan Marjanović i Damir Bumbar Sinanović u petak će publici predstaviti spot za pjesmu “Himna“.

Drugi singl “Komune“ intrigantnog naziva “Himna“ u petak u 19 sati imat će svoju premijeru. Radi se o vrlo kompleksnom projektu sa više od 60 statista, i spot je pravi mali film kojeg je uobličio čovjek koji je uradio sjajan video i za naš prvi singl “Kad padnu mostovi” Mario Šulina i njegova produkcija NOVA. Sve je snimljeno na prelijepom ranču “Ramarin“ kod Slavonskog Broda, a ovaj kompleks nam je pružio sve uvjete koji su nam bili potrebni za snimanje – kaže Mirko Šenkovski Geronimo.

Pjesma je mixana kod basiste Zvjezdana Marijanovića u njegovom “Hard Work” studiju, a mixao je sjajni rock producent Ante Akrap.

U srijedu imamo termin kod Johna Davisa u studiju „Metropolis“ za mastering, i zato se malo čekalo sa premijerom. Ovaj put naši gosti su članovi hora Medley teatar i tenor Don Bambino, koji ujedno igra i glavnu ulogu u spotu. Ukoliko ova pjesma bude odlično prihvaćena kao i naš prvi singl, od nas niko neće biti sretniji. Prvi singl “Kad padnu mostovi” nas je zaista sve pozitivno iznenadio, ali i obavezao da ne smijemo dalje ispod tog nivoa – ističe Šenkovski.

Dok čekamo premijeru pjesme i spota “Himna”, teaser pjesme možete pogledati na uvodu ovog priloga, a prvi odlični singl “Komune” “Kad padnu mostovi” na kojem su gostovali Kiki Lesendrić, Mladen Vojičić Tifa, Zele Lipovača, Toni Janković i Zoran Predin možete gledati i slušati ispod ovog teksta:

PR.com

error: Nije dozvoljeno kopiranje i prenošenje sadržaja!