Arhiva

NOVO U TRAVNIKU: Botox za kosu u frizerskom salonu HAMI Travnik

Botox za kosu je jedan od najnovijih tretmana za suhu i oštećenu kosu, koji prodire u oštećene dijelove površinskog sloja kose te je obnavlja, zaglađuje i pruža joj stalnu zaštitu. Botox za kosu djeluje tako da popunjava strukturu kose te ju intenzivno obnavlja u unutrašnjosti vlasi. Navodno ovaj najnoviji tretman daje kosi sjaj i mekoću te je regenerira i čini snažnijom i otpornijom.

– Botox za kosu čini kosu sjajnom i mekom – u većini slučajeva ova se tvrdnja pokazala tačnom. Nakon primjene botoxa, kosa uistinu izgleda sjajnije nego ranije.
– Botox za kosu sprječava zapetljavanje kose – botox za kosu pokazao se odličnim rješenjem protiv zapetljavanja kose. Ovo je svakako jedna od velikih prednosti ovog tretmana, jer se tako sprječava pucanje vlasi uzrokovano češljanjem zapetljane kose.
– Botox za kosu pojačava strukturu kose i daje volumen – ova tvrdnja se pokazala istinitom kod većine korisnika. Botox za kosu stvara zaštitu te vraća snagu i jačinu slaboj, oštećenoj i hemijski tretiranoj kosi, a uz to joj daje masu i volumen.

 

Navedeni tretmani raspoloživi su i u Frizerskom salonu HAMI Travnik na adresi Mali trg bb, a rezervacije i sva pitanja koja imate možete realizirati pozivom na broj: +387 61 719 138

 

Travnicki.INFO

error: Nije dozvoljeno kopiranje i prenošenje sadržaja!