Djed Mraz, predstava i paketići za djecu uposlenika Doma zdravlja Travnik
photo: Agencija DAN
Aktuelno

Djed Mraz, predstava i paketići za djecu uposlenika Doma zdravlja Travnik

Podjela dječijih paketića na svečan način upriličena je danas u Centru za kulturu u Travniku i za djecu zaposlenih u JU Dom zdravlja Travnik.

U posebno uređenom ambijentu za ovu priliku, mališani su osjetili radost darivanja uobičajenu za kraj jedne kalendarske godine.

Kako je kazala diplomirana medicinska sestra Albina Brajić, inače, predsjednica Nezavisnog strukovnog sindikata JU Dom zdravlja Travnik, uz sindikat ove godine dio organizacije preuzeo je i menadžment ove zdravstvene ustanove.

Nezavisni strukovni sindikat JU Dom zdravlja Travnik ima dugogodišnju tradiciju podjele paketića djeci svojih uposlenika, koja se do sada odvijala u samom Domu zdravlja. Ove godine smo u saradnji sa menadžmentom naše firme odlučili da tu tradiciju preselimo u Centar za kulturu, te koristimo usluge Pozorišta, kako bi naši mališani imali kompletan ugođaj prazničnih dana.”

Ta osnovna želja da se sretnim učine mališani, danas je u potpunosti uspjela.

Veselo, praznično i uz uvijek dragi poklon oblikovan u novogodišnji paketić, obilježila je kraj jedne godine i stvorila lijepe životne uspomene iz djetinjstva za još jednu generaciju djece zaposlenih u Domu Zdravlja Travnik.

Agencija DAN

error: Nije dozvoljeno kopiranje i prenošenje sadržaja!