Arhiva

APEL: Jeste li vidjeli ovog mladića?

Sedamnaestogodišnji Antonio Kovačić iz Vrbanje u Hrvatskoj nestao je u četvrtak iza 14 sata. Od petka ujutro, javljaju mediji, je na snazi i međunarodna potraga za mladićem.

Kako saznaje N1, roditelji Antonija Kovačića su, nakon što se on nije vratio iz škole, u kući našli poruku na kojoj je pisalo: “Nemojte se ljutiti”.

Otac Mladen i mama Kristina odmah su nazvali policiju i priopćili da im je sin nestao. Hrvatska policija je pokrenula potragu i od granične policije dobila informaciju da je Antonio posljednji put viđen kako ulazi u BiH u Brčkom.

Navodno, Antonio je ranije izjavio kako želi otići do Tuzle i Sarajeva.

Na stranicama MUP-a RH objavljen je Antoniov nestanak te poziv građanima da u slučaju da posjeduju informacije o njemu obavijeste najbližu policijsku postaju ili nazovu na broj 192. Također, informacije mogu dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Zabrinuti roditelji mole sve one koji imaju informacije o nestalom Antoniju Kovačiću da im se jave na telefone: +385 98 184 1653 (otac Mladen) i +385 98 136 7166 (mama Kristina).

Izvor: N1info

Portal Travnički.INFO raspolaže nezvaničnom informacijom da se Antonio navodno pokušava iz Sarajeva prebaciti za Travnik.

Molimo da ovu informaciju podijelite sa vašim prijateljima.

Antonio Kovačić

error: Nije dozvoljeno kopiranje i prenošenje sadržaja!